شیرینکنندههای مورداستفاده در تولید گز رژیمی :
- – سوربیتول
- – ایزومالت
- – استیویوسید هستند.
استفاده از دو یا چند شیرینکننده، مزایایی ازجمله اصلاح ایمنی برای صنایع غذایی دارد. زیرا در این صورت مقدار هر یک از آنها کاهش خواهد یافت.
در ضمن، مخلوط چند شیرینکننده بهتر از یک شیرینکننده قادر به اصلاح و تنظیم ویژگیهای کیفی و پایداری فرآوردههای نهایی خواهد بود.
در متن ذیل شیرینکنندههای مورداستفاده در تولید گز رژیمی بررسیشدهاند.
شیرینکنندههای گز رژیمی اصفهان
الف) سوربیتول
- – سوربیتول یک پلیال است که تحت شرایط خاصی از گلوکوز به دست میآید.
- – سوربیتول تثبیتکننده رطوبت است و حلالیت آن در آب زیاد است ولی در روغن به مقدار کم حل میشود.
- – شیرینی آن حدود ۶۰ درصد ساکارز است.
- – این قند توسط مخمر تخمیر نمیشود و در مقابل حرارت (پخت) باثبات است.
- – سوربیتول رطوبت را در خلال نارگیل و آبنباتها حفظ میکند.
- – به آشامیدنیهای کمکالری جهت ایجاد پیکره و بهبود مزه اضافه میشود.
- – در فرآوردههای رژیمی مانند آبنباتهای بدون شکر و آدامس نیز کاربرد دارد.
سوربیتول بهعنوان مواد معمولاً بیخطر شناختهشده است و از دیدگاه تولیدکنندگانی که میخواهند از خواص ویژه آن بهره گیرند، یکی از بهترین شیرینکنندههاست. زیرا استفاده از آن به عملیات ویژهای نیاز ندارد.
بهعنوانمثال در تولید:
- – آبنبات
- – شکلات
- – و …
جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان به گز» مراجعه نمایید.
درباره این سایت